tiistai 22. tammikuuta 2013

Kyä lähtee!

Teen heräteostoksia aniharvoin. Lauantaina kuitenkin hairahduin ostamaan neuletakin, vaikken sellaista nyt erityisesti ollutkaan vailla. Kävin nopsaan kaupassa hakemassa mustat housut - joululomalla viskasin ainoat mustat housuni roskikseen kun olivat niin kulahtaneet. Housut löydettyäni liila neuletakki kirkui tangossaan niin kovaa ettei siitä päässyt kokeilematta ohi.

Nämä tuli
Vielä seuraavanakin päivänä ostos tuntui hyvältä - mutta uusien vaatteiden laittaminen kaappiin ei. Vaikka olen karsinut vaatteita viimeisen parin vuoden aikana paljon, kaappi tuntui kuitenkin aika täydeltä ja aamuisin on ollut se ongelma, että vaatteiden määrästä huolimatta ei tunnu oikein olevan mitään päällepantavaa. Vaatekaappini tarvitsi nopeaa faceliftiä.Nämä saivat lähteä


Tein nopsan karsimisen - aikaa kului vain 45 minuuttia. Kolmen vartin huhkimiseen sisältyy neuleiden tuuletus ja pölyjen pyyhintä kaapista. Tuloksena reilu muovikassillinen poisheitettävää. Ja ihanan siisti ja raikas vaatekaappi - heräteostoksesta huolimatta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti