maanantai 28. maaliskuuta 2016

Paljonko on tarpeeksi (lapsille vaatteita...ja missä ne kuuluu säilyttää)?

"Paljolla pärjää aina", totesi usein ääneen eräs hyvä ystäväni kun osti useammat samanlaiset housut kerralla.


Toinen ääripää on ammattijärjestäjäkollegani, jolla on lasten vaatteille tällainen näppärä kahden hyllyn systeemi. Nostan hattua korkealle! Mutta ei tuo määrä meille ihan riitä...


Meilläkin on lastenvaatteita aika maltillisesti. KonMarie-tekniikan mukaan t-paidat ja alusvaatteet ovat pystyyn rullattuina kangaslaatikoissa. Housut rullattiin vaatehuoneen kiinteisiin mataliin hyllyväleihin. Henkareissa roikkuu pitkähihaiset paidat, mutta ongelma on että pienempi ei vielä moneen vuoteen ylety niihin.

Nyt kun meillä ollaan vakavasti harkitsemassa - taas kerran - vaatehuoneen muuttamista huonetilaksi, ollaan sen kysymyksen äärellä että paljonko mitäkin pitää olla ja miten sen mahdollisimman tehokkaasti saisi säilöttyä.Tässäkö uusi paikka jäkkikasvun
sisävaatteille...?
Heitin poitsuille kysymyksen että voisiko teidän sisävaatteet olla eteisen kaapissa. Esikoinen innostui, kaapisto on pienellä käytävänpätkällä vessaa vastapäätä ja siinä on jo pyykkikori, johon heitetään likaiset vaatteet suihkuunmennessä. "mä voisin tästä vaan sit ottaa puhtaat vaatteet kylppäriin ku meen suihkuun", teini innostui ja huiteli käsillään tilaa vessan ja kaapin välillä:).


Hm. voishan tuo onnistua. Tosin äiteen pitäisi osallistua talkoisin just sen verran että siivousvälineitä olisi vähemmän ja ne olisi sijoitettu esim. keittiön allaskaappiin. Kaapissa on väljyyttä eli ehkä yksi hylly tarvitaan lisää. Onneksi tämä kaappi on muunneltavissa, toisin kuin vaatehuoneen hyllystö... Lienee tehtävissä...;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti