maanantai 4. maaliskuuta 2013

Halpa kodin muutos

Kun katsoo sisustusohjelmia ammattijärjestäjän silmin, huomaa että melkein jokaisessa muutoskohteessa se suurin muutos on tavaramäärän vähentäminen. Kun tavaroita on karsittu, on helppo roiskia uudet maalit seinälle ja sisustaa tekstiileillä ja kynttilöillä. Kuitenkin tämä mielestäni muutoksen suurin työ kuitataan useinmiten ohjelmissa vain mainitsemalla, että "turhat tavarat vietiin pois".

Joululoman aikoihin Liv uusi Inno-sarjan jakosoja ja ihastuin muutokseen, joka tehtiin 50-luvun tyyliseen olohuoneeseen. Itse tyyli ei ole se mun lempparini, mutta ainakin tavaroiden vähentämisestä puhuttiin enemmänkin kuin yksi lause. Pariskunta keräili vintageklassikoita mutta niitä oli kertynyt aivan liikaa - haaste oli siinä että oli pakko luopua myös arvokkaista vaivalla hankituista huonekaluista, että edes jotkut niistä pääsisivät oikeuksiinsa.

Ehkä masentavin kaikista reality-sisustusohjelmista on ollut Pientä pintaremonttia-sarja, jossa pienin muutoksin ja pääasiassa tavaroita vähentämällä on saatu myytävästä asunnosta niin viihtyisä, että ihmiset ovat alkaneet katua sen pistämistä myyntiin. Pahin oli se jakso, jossa sisustussuunnittelija auttoi kahden asunnon loukussa ollutta nuorta naista ja totesi jälkeen-kuvia esitellessään että suurin osa turhista tavaroista vietiin uuteen asuntoon. APUA!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti