tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tavoitefarkut? Lohtufarkut!

Onko sinulla kaapissasi tavoitevaatteita, joihin pitäisi vielä joskus mahtua? Mulla ei - mutta on lohtuvaatteita. Painoni heilahtaa joskus rajusti alaspäin ja kaikki vaatteet alkavat roikkua päällä kuin henkarissa. Viitisen vuotta sitten olin tuossa tilanteessa ja löysin pienen putiikin ale-korista ihanat Yanukin farkut - niitähän käytti silloin myös itse J'Lo;). Pakkohan ne oli ostaa. Vaikka eivät enää parin viikon päästä enää päälle mahtuneetkaan.

Yanukit jäivät kaappiin käyttämättöminä mutta ne oli niin ihanat ja niin hyvässä kunnossa että niitä ei vaan mitenkään voinut heittää pois. Ne jalostuivat lohtufarkuiksi - jos joskus vielä paino tippuu noille lukemille, ainakin tepastelen koreasti menemään kuin itse J'Lo.

Noh, tämän vuoden keväällä se sitten tapahtui - paino putosi. Ei ollut kovin lohtua siinä tilanteessa kun vedin lohtufarkut jalkaan ja totesin että ne sujahtivat päälle kuin vettä vaan, pahus että paino oli alhaalla:(. Eikä peilissäkään näyttänyt sen paremmalta - farkkujen malli on todellakin reilun viiden vuoden takaa kun vielä käytin leveälahkeisia housuja - lahje on sittemmin kaventunut reilusti. Lohtufarkuista oli tullutkin pellehousut.

Että näin, nyt lähtee kiertoon lähes käyttämättömät, auttamattoman vanhanaikaiset ja huolella kaapissa vuosia säilötyt J'Lo farkut. Muistutus itselleni: älä säilö vanhoja vaatteita kaapeissa koska ne näyttävät muutaman vuoden päästä - no, vanhoilta! Vaikka olisivatkin sopivat...1 kommentti:

  1. Voi kuule just tällä viikolla laitoin kanssa yhet mittatilauksena teetetyt farkut pois. Ne oli mittatilattu silloin kun olin 5 kg isompi, mutta olin hillonnut niitä, koska ne oli jotain niin luksusta kuin mittatilatut (eli ihanan pitkä lahje). Ja myöskin kyseessä oli leveälahkeinen malli... ja se viiden kilon vara... miksi säästäisin hopparihousuja?

    VastaaPoista