lauantai 22. syyskuuta 2012

Ammattijärjestäjä, päivää!

En kouluttautunut viime talvena ammattijärjestäjäksi siksi että olisin erityisesti tarvinnut itselleni lisätekemistä. Koti, perhe ja vakityöni ohjelmistoyrityksessä pitävät huolen siitä että vapaa-aika on kortilla.

Ammattijärjestäjän kurssi sattui viikonlopulle ennen työreissua ja yhteensä nuo tarkoittivat viikon poissaoloa perheen luota. Se oli silti käytävä sillä päähäni ei juuri muuta ollut mahtunutkaan sen jälkeen kun kuulin että tällaista koulutusta on saatavilla. Kurssi oli ehdottomasti hintansa ja vaivansa väärti;  yhdessä muiden koko elämänsä järjestystä miettineiden kanssa pureuduimme tavaran omistamisen ja säilyttämisen syvimpään olemukseen.

Siinä missä kurssikaverini ovat jo käärineet hihansa ja alkaneet töihin, olen saanut itse tyytyä seuraamaan heidän edistymistään vain sosiaalisen median kautta. Arki pakottaa säännöllisesti ajattelemaan ainakin nyt sitten oman kodin järjestystä ja järjestyksen ylläpitoa kriittisin silmin.

Tervetuloa seuraamaan yhden naisen matkaa kohti rivitalokodin parempaa järjestystä. Matkaa kanssani tekevät aviomieheni ja 11- ja 4-vuotiaat vilkkaat poikalapset.

p.s. Jaa mikä ammattijärjestäjä? Kurkkaa tänne:  http://www.professionalorganizer.fi/.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti